Feed on
Posts
Comments

Linguselile gratuite mi se par cea mai mare jignire care i se pot aduce unui om. Este urat sa spui cuiva "stimate" daca nu-l stimezi, sau "excelenta" unei persoane care nu a demonstrat-o niciodata sau "distins" unui om care iti este cel mult indiferent.

In schimb, atunci cand le intalnesc in cale mi se par cele mai bune poante; si cand intalnesc cate o formula mai cermonioasa decat regina Angliei alegandu-si palaria perfecta imi vine sa topai, sa-mi frec mainile ca in fata unei comoare nebanuite si bogate si sa o adaug la colectia mea imaginara de laudorasenii putuorase.

Tocmai de aceea am savurat, cap-coada, un articol in Dilema despre un top al celor mai lipsite de rusine caracterizari ale lui Putin. Preferatele mele sunt:

  • "Acest om pe care l primvim este prin el nsu?i un fenomen de structurare a sistemului" – rectorul Universit??ii din Sankt Petersburg
  • "Democratismul dvs. nu are limite" – guvernatorul din Sankt Petersburg
  • "Vladimir Vladimirovici! Ce bine c? v-a?i n?scut !" – scriitorul Daniile Granin

Am incercat sa caut ceva asemanator si pentru Basescu dar (karma!), nu am gasit decat pentru Iliescu:

"Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi romani cu codul asta genetic. Inseamna ca am avea rezolvata problema demografiei in Romania" – Geoan? (de pe Hotnews)

"Sunteti cel mai grozav om politic, noi sunten produse expirate " – o doamna, la mplinirea a 78 de ani (tot de pe Hotnews)

Un Om, o Revolutie, o Tara/ Ion Iliescu – membrii PSD sectorul 1
(de pe alt Hotnews)

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X