Feed on
Posts
Comments
In topul celor mai bune vesti de astazi se gaseste un "flacon " care pare mai degraba medicament pentru memorie sau ceva legat de vitamine. Pe cutie sta scris, oarecum neprofesionist (alaturi este si un fel de efect Word ART) un cuvant tare drag mie: MENTOSAN.
 
L-am ochit in chioscul din care imi cumpar in mod fidel painea, 3-in-1-ul si Cola-cea-in-loc-de-apa. Pentru ca era randul lung, am deschis flaconul, mi-am varsat in palma o mentosana mica si oarecum de o culoare ciudata si, inainte sa-mi dau bine seama ce fac am inghitit -o. Si surpriza! Sunt mentosane din alea bune. Bune-bune.
 
 
Ok. Poate nu mai tineti minte.Teoria mentosanelor este in felul urmator: mentosanele, cele care se gaseau la tuburi si semanau cu fisetele de maruntzis, se imparteau in doua categorii – bune si mai putin bune. Cele mai putin bune erau mai dure, trebuiau plimbate pe cerul gurii in mod scolaresc, pana la topirea completa si daca incercai sa le maruntzesti intre dinti te puteai trezi rapid cu o vizita la dentist . Celelalte erau mai fainoase, mai moi, un pic mai mentolate si puteau fi sfarmate cu usurinta.

Deci da, au reaparut mentosanele cele moi, cu gust de copilarie.

PS: pentru ca nu duc lipsa niciodata de gusturi de care sa-mi fie dor, acum mi-e pofta de bomboane fondante.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X