Feed on
Posts
Comments

salvati de cine?

Am vazut azi dimineata "Salvati de clopotel"; nu era varianta aia clasica cu Zack si Kelly (dap. am ajuns in acel moment in care filmele adolescentei sunt acuma "classics"), era doar una cu Screetch cirliontatul si directorul Belding. Si inca niste elevi, croiti dupa acelasi model de succes (baiatul macho , prietena cu bun simt, negrul sensibil si tocilara).
 
Nu mai reusesc sa inteleg cum de mi-au placut vreodata, cu risetele lor ha-ha-ite de pe caseta, situatii exagerate si replici de parca ai fi intr-o piesa de teatru. Era oare pentru ca mici si prosti sau pentru ca nu aveam decit un post de televiziune si asta era as good as it gets?
 
Mda, stiu, boring, da ce sa-i faci… nu poti vorbi azi de referendum, de basescu, de alegeri… iar imi scade ingrijorator ratingul weblog :D
 
ps: uite ca la star trek mi se reaminteste, de fiecare data cind ma uit la vreun episod
 
pps: si totusi de ce n-am vorbit eu de campanie? nu pentru asta sint blogurile? sa nu respecte regulile mass- media ? sa stiti ca am puricit cele doua proiecte de vot uninominal , am dezbatut, m-am revoltat cind mi-am dat seama cit de complicat e cel al guvernului, m-am convins ca foarte putina lume stie despre ce e vorba, am cautat defectele, m-am gindit si la minoritati , si la ecologisti , si la dictatori… eu votez pentru :)

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X