Feed on
Posts
Comments

leapsa cu profii

Leapsa cu profesorii primita de la JustMe, care-mi statea pe constiinta ca o tema nefacuta la mate:

Ideea: care profesori m-au influentat cel mai mult (sau ceva de genul asta):

Invatatoarea (ca asa e frumos sa incepi, ca toata lumea, cu invatatoarea), care a sarit mai toate orele de sport pentru a face in schimb cercul de matematica. Pe vremea aceea puteam sa fac spagata si sa joc handbal, si poftim cum mi s-a curmat un viitor stralucit in ale spagatei!

Diriga 5-12: profa de engleza, m-a invatat engleza tocmai pentru ca nu faceam niciodata exercitiile din manual, ci vorbeam despre pisica Bulina si papagalul Coco. Si nu faceam niciodata comentarii literare, ci eseuri argumentative si daca nu ma sperii in fata scrisorilor de motivatie sau a debate-urilor, i se datoreaza doar ei.

Profu de mate: in clasa a cincea, o eleva i-a pus o cutie de ness, infasurata in hirtie alba, pe catedra . I-a spus sa-l ia imediat inapoi si asa m-am decis sa nu accept niciodata atentii.

Toti vorbitorii nativi de limba engleza care s-au perindat prin clasa, de la tineri de vreo 20 de ani la un marinar de vreo 60 de ani, si datorita carora acuma nu predau ci ma joc, fac concursuri in loc de teste, fotografii si diagrame in loc de cu liniutza si de la capat

Profa de biologie care a vrut sa ma bata cu batzul si i-am spus ca nu-i permit asa ceva, moment in care s-au declansat abilitatile mele de purtator-de-cuvint-impotriva-tuturor-profesorilor

Colega mea de banca: desi teoretic nu intra fix la categoria profilor, o intrebam tot timpul ce nu intelegeam si asa am aflat ca tot timpul, ca sa intelegi ceva, e mai bine sa vorbesti cu cei care sint de nivelul tau, exista mult mai mult sanse sa vorbeasca in aceeasi limba.

Si-acuma cu leapsa mai departe… O Doamne, aici e momentul delicat, acuma se vede daca esti blogger popular sau nu :D . Gata, am gasit, i-o dau motanului minchas, care este inca destul de reverentios sa bage in seama o leapsa de la maica-sa.

A, si annie, daca are chef sa scrie (si ca as fi curioasa ce spune).

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X