Feed on
Posts
Comments

provinciala

Stiu pe cineva care o sa-mi atribuie, in gind, epitetul de “provinciala” imediat ce va citi urmatoarele, dar imi asum riscul.
 Am ajuns la magazinul Sony din Mall Unirea si m-am trezit nemiscata in fata unei vitrine cu ipoduri, dar inca n-am reusit sa-mi dau seama daca am ramas neclintita din cauza culorilor sau al pretzului: era 150 de lei si mi-a luat un pic de timp sa-mi dau seama ca asta inseamna, in sistemul meu de gindire, 1 milion jumate.
 M-am invirtit de vreo patru ori in jurul vitrinei, intrind si iesind din magazinul Sony, de-a dreptul suspecta. Nu-i vorba, 150 imi convenea de minune si era si un cadou minunat pentru ziua lui Victor, dar ceva era suspect. Si am ramas acolo, cercetind problema si fara sa rog pe nimeni sa-mi lamureasca misterul sumei infime, de teama sa nu rida nimeni de mine.
 Pina la urma am ris singura, adevaratul ipod era la citziva centimetri mai incolo, la 18 milioane. 1,5 milioane era doar carcasa , dar si o carcasa este un inceput.

ps: nu am cumparat-o, dar am sa scriu un articol despre ipod, pentru ca implineste azi 5 ani. (miine dimineata il scriu, jur jur jur) 

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X