Feed on
Posts
Comments

Mireasa a fost rapita de noi, cele patru fete din gasca liceului, care s-au regasit aproape neschimbate, in ciuda faptului ca au trecut sase ani si ca erau impopotonate la fel de tare ca la banchetul de clasa a 12-a.  

 

 

Extraordinarul povestii incepe cu faptul ca pe mireasa am rapit -o pe bune, dupa ce Ada aflase ca un grup de baieti chiar avea de gind sa o rapeasca, dar a tras repede un “don’t mess with us”, a creat o mica diversiune si Oana s-a trezit intr-un Fiat purtata spre un pub.

 

 

Am intrat intr-un club atit de aglomerat, incit nici macar n-am creat senzatie cu faptul ca o rapisem noi, fetele. In fine. Am dansat, am distrat, am uitat un pic ca Oana avea o rochie cit o globul pamintesc, ne-am simtit din nou ca in fericitele momente in care cintam una la alta “girls just wanna have fun”.

 

 

In sfirsit, sunam mirele, sa negociem ceva sampanie, whisky si un dans absolut jenant pe o melodie pe care aveam sa o alegem noi.  El raspunde la telefon si spune ca ar fi o mica problema: “si eu am fost rapit!!!!”

 

 

Mirele rapit? Ok, poate am intrat un pic in panica, mai ales ca nu cunosteam nici un numar de telefon de la altcineva de la nunta. Si cum meditam asupra chestiunii, una dintre noi se aseaza deodata in bratele miresei fara nici cea mai mica consideratie fata de rochia ei infoiata si ma trage si pe mine in brate.

 

“O camuflam pe Oana” aud in spatele meu o voce panicata. “L-au adus chiar in Blackout ”

 

 

Pronumele personal “l” se referea, in cazul aici de fata, la mirele in chestiune, iar Blackout era fix clubul in care eram si noi. Fara sa ne vorbim cu rapitorii mirelui, pentru ca in general nu vorbiseram intre noi in viata noastra.

 

 

Poftim destin, sa mai spuna cineva ca astia doi nu erau facuti unul pentru asta. Ne-au stricat toata distractia noastra de fete, pentru ca s-au plasat fix bot-in-bot.

 

 

In final, a fost mai bine, pentru ca i-am negociat pe amindoi.

 

 

Inca doua cuvinte despre prietenele mele: Ada a condus masina, Rox a venit din Paris, Ana din Elvetia, eu ajunsesem in Iasi cu doar citeva ore mai devreme, iar Oana era ocazia care ne-a reunit. S-a facut mireasa, asa frumoasa in rochia ei cu trandafiri incit bineinteles ca mi-a venit sa pling cind am vazut-o, dar am rezistat eroic pina la taierea tortului. Era, intr-un fel, “Oana noastra” si oglinda clara a “cit de mari am crescut”.

 

 

Pe Ana n-o mai vazusem de vreo cinci ani si m-a emotionat la fel de mult ca intregul “eveniment” la un loc.

 

 

Nici una dintre noi n-a prins buchetul de flori, oricum era directionat mult mai clar.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X