Feed on
Posts
Comments

Vara, partea a doua

In fiecare vara imi fac planuri foarte serioase, pentru ca de aia e vara, sa ai timp liber sa te ocupi de toate lucrurile pe care nu le bagi in seama in alte perioade ale anului.
Ca de exemplu, vara aceasta mi-am propus sa ma ocup, in primul rind, de blogul acesta si cel de jurnalism. Sa scriu in fiecare zi, sa-i adaug smecherii, sa-i fac linkuri spre blogurile pe care le consult zilnic, sa-l promovez bla bla bla.
In functie de zodia chinezeasca in care ma aflam in diferitii ani, mi-am mai propus sa: invat spaniola (ca oricum in timpul anului nu am timp si o vara e suficienta), sa invat sa gatesc (nu ma pot abtine sa nu rid de propria-mi idee), sa citesc serios bibliografie in domeniul jurnalismului/PR/ Uniunea Europeana (si orice alta trasnaie care ajunge sa ma intereseze la momentul respectiv), sa petrec more quality time cu motanul meu, sa ma bucur de gradina, sa ma plimb prin Copou, sa fac o brosura in engleza pentru universitate, sa ma gindesc serios la un doctorat , sa-mi perfectionez franceza cu zece minute de exercitii pe zi, sa-mi decorez camera cu tot felul de nebunii intr-un weekend… in fine.
Si, culmea, planurile nu ramin doar planuri. De fiecare data cind le fac, tocmai pentru a-mi dovedi seriozitatea, le trec constiincioasa si pe rind: in agenda mea de hirtie (pe care n-o rasfoiesc niciodata), in agenda de outlook (unde ma plictisesc de remindere si le dau dismiss dupa trei zile), in calendarul de pe Yahoo, intr-o hirtiuta tinuta pe birou tot timpul, in post-its-uri de pe desktopul calculatorului si in orice alt loc / canal de comunicare cu mine insami, despre care am impresia ca m-ar motiva.
Intr-un fel sau altul, vara reuseste tot timpul sa fie cel mai liber anotimp al anului, dar singurul in care nu sint in stare sa rezolv nimic din ce mi-am propus.
Si chiar acuma plec acasa.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X