Feed on
Posts
Comments

Andromeda si Mari romani

Ca sa vedeti ca exista o legatura pina si intre astea doua…
 
Daca s-ar bate Carol I cu Gigi Becali, cine ar cistiga? Dar cine este mai “mare”:  Nadia Comaneci sau Mihai Eminescu? Si daca se bate Superman cu Batman, care dintre cei doi cistiga? Eu cam asa inteleg competitia asta cu Mari romani, imi pare rau ca n-am fost inspirata sa o spun mai devreme.
 
Ce incercam eu sa zic cu post-ul despre Star Trek vs. Andromeda (in afara de faptul ca mi-am pierdut foarte mult timp saptamina trecuta), este ca aceste comparatii intre termeni din categorii diferite, sint aproape nule, dar oricum… fun. De exemplu, cite argumente s-ar putea da de o parte si de alta:
 
  • Star Trek si Andromeda au acelasi creator, deci pleaca cam de pe picior egal.
  • Jean Luc Picard este mai charismatic si mai bun strateg decit capitanul Andromedei Dylan Hunt, asa ca probabil ar atrage imediat toate femeile de partea lui.
  • Ambele echipaje au un “copil geniu”, dar cel de pe Andromeda este mai conectat la realitatea virtuala si are un spirit mult mai practic (invirte mult mai bine din suruburi decit Wes din Star Trek).
  • Ambele echipaje au cite o “ciudata” (betazoidul din Star Trek si avatarul soarelui in Andromeda), iar dintre cele doua Trance are puteri mai mari.
  • Capitanii secunzi sint cam de acelasi nivel in ambele - Riker si Rhade
  • Exista si cite o femeie “puternica” in ambele echipaje
  • Klingonianul nu prea are echivalent in Andromeda, deci s-ar putea ca el sa asigure victoria.

Argumente stupide, nu-i asa? Dar la urma urmei, ce altfel de argumente ai putea sa folosesti cind trebuie sa alegi intre Nadia Comaneci si Eminescu? E total inutil, dar amuzant.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X