Feed on
Posts
Comments

RIP, mobilul meu

Te-ai dus prea tinar si fara sa lasi nici un SMS de justificare.
 
 Stiam ca suferi de-o boala, dar speram sa nu fie incurabila. Imi cer scuze ca nu ti-am dat atentie atunci cind te inchideai brusc, in mijlocul unui SMS care nu-ti convenea.

Iti multumesc ca m-ai trezit, zi de zi, cu “bon giorno principesa” si “wake up iu lazy”

… si ca ai facut eforturi sa prinzi pina si cel mai slab firicel de semnal din demisolul unde am locuit impreuna doi ani  

… si ca imi cenzurai SMS-urile de le primeai numai pe alea care credeai ca nu ma afecteaza

Ai inceput sa dai semne de amnezie doar dupa un an, cind iti aminteai pe la trei dimineata ca ai primit un mesaj la opt seara, dar stii ca n-am fost niciodata suparata pe tine pentru asta, eram pregatita sa te tratez. N-ai vazut ca iti incarcam bateriile in fiecare seara?

Si poate e vina mea ca ti-au aparut atitea riduri pe carcasa ta mov, dar te-am indragit atit de mult cind mi te-a adus Victor in palma… trebuia sa te iau peste tot cu mine si cazaturile pe jos fac parte din viata oricarui mobil. Sper ca n-ai sa depui o plingere post-mortem de maltratare.

Sint convinsa ca acum ai ajuns in raiul al mobilelor, unde ti se schimba wallpaperul in fiecare zi si poti sa alegi dintre sute de mii de ringtone -uri.

RIP, mobilul meu, de cind voiam eu sa-mi iau altul!

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X