Feed on
Posts
Comments

imi place weblog

…desi nu sint prea sigura ca-i reciproc.
 
Azi mi-am gasit un email aterizat nu stiu cum prin Bulk care ma anunta ca am un comentariu si mi-am adus aminte cit de bine este sa nu te stii complet ignorat, chiar daca de multe ori primesti rautati gratuite. Am vazut un film, cind eram mica, despre o lume din viitor care-si pedepsea criminalii condamindu-i la indiferenta celorlalti… era ca si cum n-ar fi existat.
Weblog e una din putinele comunitati de bloguri care nu te pedepseste prin indiferenta. Mai un blog pe Blogspot, mult mai tehnic si in principal pentru studenti, dar acolo, chiar daca ai trafic, ramii de prea multe ori cu impresia ca vorbesti nu la pereti, ci la ferestre de Windows inchise.
 
Cind am inceput sa scriu in blog am primit foarte multe acuze ca nu-mi afisez “intimitatile”. Sentimentele. Ratarile. Disperarile sau euforiile. La inceput ma infuriam si nu intelegeam de ce toata lumea insista sa-ti insiri cele mai secrete ginduri pe o ata de intins rufe, atita timp cit un blog este doar o modalitate de exprimare pe care o poti folosi pentru realizarea unui jurnal intim sau tot la fel de bine pentru un jurnal de noutati din lumea pescuitului. Intr-un final am inteles ca e un fel de pact facut cu cei care scriu aici: noua ne pasa, daca si tu esti sincer.
 
Presimt ca am sa fiu contrazisa :)
 
In fine, eu cred ca exista mai multe moduri de a-ti deschide viata, unul prin povestirea a ceea ce simti, altul prin dezvaluirea lucrurilor marunte care te definesc. Il aleg pe cel de-al doilea.
 
Ieri m-am uitat fascinata (si motanul meu la fel, desi cred ca din alte motive) la un talk-show despre imoralitatea Monicai Gabor. Fascinant. Am citit si ca a fost sesizat Ministrul Educatiei si Cercetarii in persoana si ca s-a propus sa se ”verifice in ce masura a fost perturbata starea propice procesului de invatamant in an terminal la liceul a carui eleva este Monica Gabor”… “fiind de notorietate faptul ca o eleva in ultimul an de liceu trebuie sa se pregateasca pentru examene si nu sa lipseasca de la ore”. Cit circ pentru o emisiune plictisitoare de moarte care are probabil o audienta de cinci oameni pe ora. Mi se pare ca Lavinia Sandru nu s-a uitat in viata ei pe Cartoon Network , ar fi interzis toate serialele.
 
Revin: imi place weblog, pacat ca se incarca atit de greu :(
 

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X