Feed on
Posts
Comments

Am decis sa urmez sfaturile unei carti de PR pe care o frunzaresc acum si sa imi incep demersul cu o serioasa cercetare de piata in domeniul jurnalelor online. Primul rezultat pe Google a fost “Bomba ecologica la Ipotesti” de pe “Suceava Jurnal Online”, asa ca am trecut direct pe Live Journal Review, o comunitate americana de utilizatori care isi impartasesc gindurile intime pe net.

Moderatorul invita pe toata lume la vinatoare de “drama queens”: sa le eliminam, fara mila, conturile acelor tipe care se pling, pling fara incetare, sint nemultumite de prieten, se cearta cu toata familia, niciodata din vina lor, nu sint destul de apreciate la locul de munca si nu au bani niciodata. Ma identific din plin cu ultima trasatura, poate ar trebui sa ma auto-reclam.

Am gasit acolo o tipa se plingea ca ploua, deoarece crestea nivelul apei in piscina cu 30 de cm.
Alta, pentru a compensa mult prea desele stari de tristete, a alcatuit o lista cu toate lucrurile care o fac sa zimbeasca. Unul dintre ele era un masaj bun si citi dintre noi nu o intelegem perfect. Am gasit un tip care indeplinea toate criteriile de “drama queen”, dar in legatura cu homosexualii nu era nici o indicatie specifica.

Concluzii: 1. Subpunctul a) Oamenii sint in general inclinati sa scrie cind sint deprimati pentru ca subpunctul; b) Prietenii s-au saturat sa-i asculte si, cum pe site nu primesc nici un comentariu, au impresia ca sint aprobati, asa ca subpunctul c) singurul lucru mai deprimant decit sa fii deprimat este sa citesti ce scriu alti deprimati.
2. Tot jurnalul lui Florin Lazarescu imi place cel mai mult. Uite si adresa.http://lazarescu. reea .net/jurnal. html

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X